KUNDSERVICE

KUNDSERVICE

KONTAKT – info@lyalin.se
TELEFON – 0762925563

Vanliga frågor och svar

Frakt

Det är FRI FRAKT inom Sverige på alla beställningar från lyalin.se. Vi skickar varorna inom 1-7 arbetsdagar från att du fått beställnings bekräftelse. Under högtider och kampanjer kan leveranstiden bli lite längre, med det är det värt!

Returer

Du kan ångra ditt köp oavsett anledning inom 14 dagar från att du mottagit varan. Vill du ångra ett köp innan din order har hunnit lämna vårt lager så ring oss omgående på 0046-762925563. Har du lagt din beställning på helgen eller efter vårt stängningstid kan du kontakt oss på info@lyalin.se

Varför har jag inte fått en orderbekräftelse?

Om du inte fått din orderbekräftelse dubbelkolla om den hamnat i skräpposten. Finns den inte där så kontakta oss. Ibland beror det på att någon bokstav i e-postadressen blivit fel eller att ordern inte gått igenom system korrekt.

Hur gör jag en retur?

– Skicka ett mejl till info@lyalin.se så får du lager adressen
– 14 dagar ångerrätt
– Vid ångrar köp eller byte inom Sverige står du får returkostnaden. Du ansvarar för varan tills den anlänt till lyalin.se huvudlager i Norrköping.
– Varan måste vara oförändrat skick och i obruten förpackning

Frakt utanför Sverige.

Vi skickar för tillfället till följande länder:

ZON 1: Danmark, Finland.
ZON 2: Belgien, Estland, Lettland, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Storbritannien, Tyskland.
ZON 3: Frankrike, Irland, Monaco, Polen, Österrike
ZON 4: Bulgarien, Grekland, Italien, Kroatien, Norge, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien, Ungern.
ZON 7. Israel, Kanada, Turkiet, Usa.

Frakt tiden varierar lite från land till land. Till länder i zon 1 och 7 tar det 1-3 arbetsdagar. Till de flesta andra länder tar det 5-8 arbetsdagar. 

Fraktpriset är följande:

ZON 1: 75 SEK
ZON 2: 249 SEK
ZON 3: 249 SEK
ZON 4: 249 SEK
ZON 7: 350 SEK

För Danmark och Finland gäller samma regler fällande returer som för Sverige med enda skillnaden att kostnaden för returfrakten är 75 SEK. För returer från andra länder än Sverige, Finland och Danmark ansvarar kunden för att arrangerar och betala frakten själv. Maila oss på info@lyalin.se för att få adress och övriga kontaktuppgifter. 

För internationella kunder utanför EU kan ytterligare importtullar, skatter och avgifter adderas v destinationslandet. Sådana extrakostnader betalas av köparen. Vänligen kontrollera med ditt lands tullkonto för att få reda på vad som gäller för din beställning.

Adress. 
Comeforlinen AB (LYA LIN)
Krokvägen 10
60210 Norrköping